Op deze pagina ziet u de leden van de Adviesraad Sociaal Domein Best. 

Annelies Berende

Annelies Berende

 

Gezondheid en Leefomgeving

In de Adviesraad kan ik al mijn ervaring en kennis voor het voetlicht brengen om zo bij te dragen aan de optimalisering van de gemeentelijke dienstverlening.

Bram Krol

 

Opvoeden en Opgroeien

Nu ik door mijn pensionering meer tijd heb, wil ik mij graag inzetten voor het sociale beleid van de gemeente waar ik woon. Dus ga ik, samen met anderen, een actieve bijdrage leveren aan de adviesraad sociaal domein Best.

Frank Montulet

Frank Montulet

 

Gezondheid en Leefomgeving
Opvoeden en Opgroeien

Maatschappelijk actief zijn, wil ik constructief meewerken aan heldere adviezen en de gemeente kritisch volgen. Daarnaast in gesprek gaan met belangenbehartigers in het Sociaal Domein zodat er een goede inbreng is vanuit dit maatschappelijke middenveld.

Freke van der Esch

Freke van der Esch

 

Opvoeden en Opgroeien

 Als inwoner van Best hoop ik met de Adviesraad Sociaal Domein een bijdrage te leveren aan eenSociaal Domein, waar de Bestenaren zich in herkennen en  gelukkig van worden.

Jordy van de Meulengraaf

Jordy van de Meulengraaf

 

Gezondheid en Leefomgeving

Sinds ik mijn afstudeerstage uitvoer op het sociaal domein van de gemeente Eindhoven trekt dit mijn grote interesse. Graag wil ik me inzetten voor de bewoners van Best door het leveren van (on)gevraagd advies en het zijn van een brug tussen inwoners en het college van B&W.

Meindert Leutscher

 

Bestaanszekerheid en Meedoen

Vanaf 1996 zijn wij woonachtig in Best. Mijn vrouw en ik vonden en vinden het onze mooie plicht om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van ons prachtige Best en aan de ondersteuning van haar inwoners.

Nezaket de Bruyn

Nekazet de Bruyn

Bestaanszekerheid en Meedoen

Graag wil ik, waar nodig “gevraagd en ongevraagd” de stem van de Gewone Bestenaren zijn. Daarom heb ik me aangemeld voor de Adviesraad Sociaal Domein. Zo hoop ik ook een brug te slaan tussen “oude Bestenaren” en “nieuwe Bestenaren”.

Nico Droog

Nico Droog

 

Gezondheid en Leefomgeving

Als lid van de Adviesraad Sociaal Domein Best wil ik een bijdrage leveren aan sociaal beleid dat de burgers in Best en in het bijzonder de meer kwetsbare, niet zelfredzame burgers, tegemoet komt in hun speciale positie. Daarin

Vacature

Interesse om als lid van de ASDB advies aan de gemeente te geven, neem dan contact op met de voorzitter, Meindert Leutscher via 06-53865266 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.