WMO

Op 1 april 2021 ben ik gestart als lid van de Adviesraad Sociaal Domein Best (ASDB). In deze rol hoop ik de stem van de cliënten binnen het Sociaal Domein door te laten klinken in de gevraagde en ongevraagde advisering naar de gemeente Best over (de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van) beleid.

Ik ben werkzaam als jurist en MfN-registermediator en heb ruim 25 jaar werkervaring in het Sociaal Domein, in diverse rollen. Hierdoor ben ik niet alleen bekend met het juridische kader van het Sociaal Domein, maar ben ik ook bekend met de cliëntgroepen en de belangenorganisaties die deze cliëntgroepen vertegenwoordigen. Ik hoop dat dat mij gaat helpen om de Bestse achterban van de ASDB te bereiken.

In mijn vrije tijd ben ik graag maatschappelijk actief. Ik lees wekelijks voor aan Bestse kinderen met een taalachterstand en ben ik actief als buurtbemiddelaar bij Buurtbemiddeling Eindhoven. Ook ben ik actief lid van een politieke partij en ben ik lid van de Commissie van Beroep van de Dierenbescherming. Daarnaast doe ik veel aan sport en hou ik van gezellige samenkomsten met vrienden of familie onder het genot van lekker eten en drinken.