Jeugd

Als lid van de Adviesraad Sociaal Domein Best wil ik de inwoners van Best een stem geven in het beleid van de gemeente door naar hen te luisteren en dit om te zetten in een gedegen advies aan de gemeente.

Opgegroeid in Eindhoven, ben ik voor mijn studie in de randstad gaan wonen, waar ik 20 jaar heb vertoefd. Daar heb ik onder meer gewerkt bij personeelszaken op de Universiteit en bij de Rechtbank Amsterdam afdeling Jeugdrecht. Uiteindelijk trokken mijn Brabantse roots mij toch weer terug naar Eindhoven, waar ik een advocatenkantoor heb opgericht.  Vijftien jaar later ben ik in Best komen wonen en hier voelde ik me meteen thuis.

Vanuit mijn werk als familierechtadvocaat voel ik mij enorm maatschappelijk betrokken. Ik heb te maken met een grote diversiteit aan mensen en aan sociale problematiek, waarbij ik mij graag inzet voor de sociaal zwakkeren in de samenleving.

Ik heb altijd een bijdrage geleverd aan mijn directe leefomgeving, van het realiseren van speeltoestellen tot lid Buurtpreventieteam en lid MR van een basisschool. Graag wil ik mijn expertise en werkervaring inzetten voor de inwoners van onze gemeente, zodat zij zich gehoord voelen